Mobiele surveillance

Wij bieden u verschillende beveiligingsoplossingen:

Alarmopvolging

Controlerondes

Openingsrondes

Brand- en sluitrondes

Alarmopvolging

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om meldingen van uw alarm- en/of brandmeldinstallatie op te lossen. H&G Security B.V. stelt samen met de klant een protocol op hoe er gehandeld moet worden ten aanzien van een melding. Dit protocol wordt opgevolgd door onze beveiligers. Ook voor meldingen ten aanzien van een paniekknop en andere quick-response meldingen is H&G Security B.V. snel ter plaatse en gaat daadkrachtig te werk.

H&G Security B.V. verzorgt de alarmopvolging voor uw alarm- en/of brandmeldinstallatie (BMI) voor bedrijven en particulieren via een Particuliere Alarmcentrale (PAC).

De combinatie van de kennis in ons operationele gebied en de centrale ligging in het werkgebied zorgt ervoor dat H&G Security B.V. de ideale oplossing is voor de opvolging van uw alarm- en/of brandmeldinstallatie.

 

Alarmopvolging aanvullen

De alarmopvolging kan ook worden aangevuld met controlerondes, brand- en sluitrondes en openingsrondes.

Controlerondes

Bij een controleronde wordt uw pand, (bouw)terrein of bedrijventerrein door de mobiele surveillancedienst van H&G Security B.V. gecontroleerd op calamiteiten, zoals ongewenste personen, (brand)gevaarlijke situaties etc. en deze worden preventief opgelost. Een controleronde kan op een specifiek tijdstip plaatsvinden, maar kan ook flexibel in een bepaalde tijdsrange plaatsvinden. Hier wordt een rapportage van gemaakt en aan u overlegd.

 

Collectieve controlerondes

Een controleronde kan individueel per object, maar is ook mogelijk als collectieve surveillance. Hierin verenigen bedrijven zich om als een geheel de kosten te kunnen delen. Vaak zijn hier VvE van een bedrijventerrein of een winkeliersvereniging verantwoordelijk voor.

Brand- en sluitrondes

Uw object wordt door een mobiele surveillant van H&G Security B.V. na afloop van werkzaamheden afgesloten. Hierin wordt uitgekeken naar brand- en inbraakgevaarlijke situaties en deze worden preventief voorkomen. Tevens zal de mobiele surveillant pas het object verlaten wanneer het alarmsysteem correct staat ingeschakeld. Een brand- en sluitronde kan op een vast tijdstip worden uitgevoerd, maar bij geval van overwerk etc. biedt H&G Security B.V. de flexibiliteit om dit in onderling overleg aan te passen. Na afloop van de brand- en sluitronde wordt een rapportage opgemaakt en overlegd.

Door een brand- en sluitronde weet u zeker dat uw pand na afloop van werkzaamheden op een correcte manier is afgesloten.

 

Sluitbegeleiding

Sluitbegeleiding gebeurt voornamelijk bij tankstations en restaurants. Een mobiele surveillant is aanwezig om te waarborgen dat de laatste medewerker veilig naar huis kan gaan. De mobiele surveillant zal herkenbaar aanwezig zijn en pas het terrein verlaten als het pand is afgesloten. Sluitbegeleiding gebeurt vaak op vaste tijden, maar zou indien gewenst ook op flexibele tijden kunnen worden uitgevoerd.

Openingsrondes

Bij een openingsronde wordt uw pand en eventueel uw deuren geopend op een gewenst tijdstip. Dit houdt in dat de mobiele surveillance voordat de werkzaamheden van uw werknemers beginnen het pand betreden en deze alvast opent voor u. Denk aan de alarminstallatie alvast uitschakelen en eventueel deuren te openen. Indien gewenst kan hier een rapportage aan u worden overlegd.

Gebruik maken van onze mobiele surveillance?

U kunt contact met ons opnemen voor vragen en een vrijblijvend offerte.