Bouwbeveiliging

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen.

Cameramasten

Lasersysteem

Alarm- en brandinstallatie kit

Cameramasten

H&G Security B.V. geeft u de mogelijkheid om uw (bouw)locatie continue te kunnen monitoren door middel van een camera-unit met geavanceerde camera’s. Een camera-unit van H&G Security B.V. biedt de volgende mogelijkheden:

 

  • Beelden kunnen live worden bekeken door middel van een applicatie op uw smartphone, tablet en/of computer;
  • Camera’s besturen vanuit de applicatie, dit houdt in dat men in staat is om in- en uitzoomen en te verstellen via een smartphone, tablet en/of computer;
  • Één van de camera’s is een 360 graden camera, waardoor de gehele omgeving in één keer kan worden vastgelegd;
  • Camera’s hebben een minimaal bereik van 150 meter.

Laserbeveiliging met Infraroodsensoren

H&G Security B.V. is de ideale partner om uw (bouw)locatie optimaal te kunnen beveiligen. Naast de camera-unit beschikt H&G Security B.V. ook over een lasersysteem met infraroodsensoren om uw (bouw)locatie zo goed mogelijk te beveiligen.

Een lasersysteem van H&G Security B.V. bestaat uit de volgende elementen:

  • Een bedienpaneel met waterdichte buitenkast waarmee het lasersysteem kan worden in -en uitgeschakeld, deze wordt gemonteerd bij de ingang van het terrein;
  • Een x-aantal (wordt bepaald per locatie) infrarooddetectoren met een opgegeven bereik van 200,00 meter;
  • De alarmopvolging van H&G Security B.V. wordt ingeschakeld in het geval van een melding. Mocht de (bouw)locatie buiten het werkgebied van H&G Security B.V. vallen, kan de alarmopvolging uitgevoerd worden door een partnerbedrijf.

Alarm- en

brandinstallatie kit

Heeft u een leegstaand pand, een pand in verbouwing of een pand waar het alarm- en/of brandmeldsysteem tijdelijk niet van werkt en u wilt dat het pand tijdelijk goed wordt beveiligd? Dan heeft H&G Security B.V. de oplossing voor u in de vorm van een alarm- en brandinstallatie kit.

Een mobiele alarm- en/of brandmeldinstallatie bestaat uit de volgende elementen:

  • Een bedienpaneel waarmee het tijdelijke alarmsysteem kan worden in- en uitgeschakeld, deze wordt gemonteerd bij de ingang van het object;
  • Een x-aantal (ligt aan de grootte van het pand) Passieve Infrarood (PIR) detectoren met de keuze tussen alarm -en branddetectoren.
  • De alarmopvolging van H&G Security B.V. wordt ingeschakeld in het geval van een melding. Mocht het object buiten het werkgebied van H&G Security B.V. vallen, kan de alarmopvolging uitgevoerd worden door een partnerbedrijf.

Een alarm- en brandinstallatie kit is een plug-and-play systeem en is alleen afhankelijk van een 230 Volt stroomvoorziening.

Meer informatie over bouwbeveiliging?

U kunt contact met ons opnemen voor vragen en een vrijblijvend offerte.